A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради Волинської області"

Сторінка на стадії наповнення.

Вчителі початкових класів ділилися власним досвідом під час Освітнього Хабу.

Сьогодні, 27 лютого, відбулося  засідання Освітнього Хабу «Педагогічний досвід випробуваний часом» у якому брали участь вчителі початкових класів. Свій досвід роботи презентували п’ять педагогів, які у 2024 році проходять чергову атестацію та мають змістовні напрацювання.

16:53 27.02.2024

Наші школярі мають 8 обласних перемог у конкурсі "Новорічна композиція"

Щороку з метою екологічного виховання учнівської молоді, формування практичних умінь і навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій Волинським обласним еколого-натуралістичним центром проводиться обласний етап конкурсу «Новорічна композиція».

15:03 18.01.2024

Дивись не засни...Найнудніша олімпіада))

Повідомляємо, що освітня платформа Національного Фестивалю «Код нації» оголошує про проведення «Найнуднішої» олімпіади України (далі – Олімпіада).

15:29 22.11.2023

Вікіпедія для школи 2023

Вже розпочався конкурс «Вікіпедія для школи», який проходить з 1 жовтня по 30 листопада 2023 року. Це вже вчетверте ми запрошуємо освітян та всіх охочих долучитися до нашої спільної місії: зробити Вікіпедію ще кориснішою та інформативнішою. Цей конкурс спрямований на поліпшення та розширення статей Вікіпедії з предметів шкільної програми. 

15:02 15.11.2023

Зустріч вчителів фізичної культури

14 листопада 2023 року  в залі засідань Управління гуманітарного розвитку відбулася робоча зустріч вчителів фізичної культури закладів освіти Шацької громади. З вітальним словом до учасників звернулася  Оксана Юхимук, яка побажала всім злагодженої, плідної співпраці та представила начальника відділу освіти Оксану Миколаївну Гірич.

11:53 15.11.2023

Хліб - найбільший скарб

«Хліб – найбільший скарб»… Під такою назвою відбувся територіальний етап родинного конкурсу-виставки.

14:49 10.11.2023

Юні таланти гідно представили Шаччину на обласному етапі конкурсу

  Традиційно, у жовтні, відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу». Метою даного заходу є виховання патріотів, громадян правової, демократичної держави, сприяння розвитку творчості вихованців.

14:22 10.11.2023

Хліб - найбільший скарб

Дитячі спомини пахнуть бабусиним хлібом…Таким пишно-золотим, з золотавою скоринкою та невимовним смаком дитинства.  Пахне радістю  і безтурботністю, а ще  -  першою відповідальністю: бо тільки-но бабуся починала місити тісто, ми, малі, мліли  в куточку коло печі і з нетерпінням чекали, коли нарешті підійде в діжці  пишне хлібне диво, коли ж бабця  розкладе його по «хвормах» та гордо вручить тобі пензлик з чорно-білого пір’я  та кухлик  з розбитим в ньому яйцем і скаже: «На, маж, тилько хутко, бо  в печи вигорає».

16:11 06.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень