A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради Волинської області"

Як правильно діяти директору школи згідно законодавства?

Яку б справу в навчальному закладі ми не розпочинали, необхідно вивчити матеріальну та нормативну базу. З втіленням реформи децентралізації сьогодні важливо розуміти, що директор школи відповідає за ведення документації відповідно до законодавства, але доручає розробляти документи працівникам свого закладу: секретарю, заступникам або ж педагогічній колегії. Проте кінцева відповідальність завжди за директором. Тому згідно плану Центру професійного розвитку педагогічних працівників 09.11.2022 року у форматі онлайн-конференції відбулася  зустріч для керівників шкіл Шацької громади на тему: « Ведення документації закладу освіти відповідно до вимог законодавства» за участі Богданович Ольги Іванівни, методиста відділу управління закладами освіти Волинського ІППО.

10:12 10.11.2022

Відбувся конкурс агідбригад закладів освіти "Земля наш спільний дім"

8 листопада 2022 року, відбувся відбірковий територіальний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти (агітбригад) «Земля – наш спільний дім», який об’єднав зусилля юних природоохоронців п’яти закладів освіти громади для привернення уваги громадськості до екологічних проблем сьогодення.

10:01 10.11.2022

Учні Пульмівського ліцею стали переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Український коровай"

Український народ має багато хороших традицій, зокрема і обрядових. Здавна після завершення збору врожаю восени в Україні справляють багато весіль. Саме коровай є головним атрибутом цього дійства, а його випікання це своєрідний ритуал, який передавався із покоління у покоління. Пекти його мала право не кожна жінка, а лише та, яка щаслива у шлюбі. За тим, який коровай вдався, визначали долю молодої пари.

10:37 01.11.2022

Взаємодія у форматі: "питання-відповідь"

20 жовтня 2022 року у форматі онлайн-конференції відбулася зустріч педагогів Шацької громади із Юлією Степанюк, експертом Програми EGAP на тему: «Удосконалення педагогічної майстерності щодо ведення електронних класних журналів та електронних учнівських щоденників».  Адже, у всіх загальноосвітніх закладах освіти громади з 01.09.2022 року  ввели електронні журнали та щоденники і сьогодні керівники зрозуміли наскільки це вивільняє вчителів від паперової роботи. Це стало завершальним етапом у опануванні практичними навичками ведення електронних журналів, де відповідальні за ведення е-журналів отримали відповідь на запитання, які їх цікавили, з якими вони стикнулися за час роботи. Проте, не лише запитували, а й ділилися практичним досвідом вирішення питань, які набули вони за ці перші місяці.

11:28 21.10.2022

III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови стартує в листопаді

У листопаді розпочнеться III Всеукраїнський відкритий марафон з української мови. До участі запрошуються учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів фахової передвищої та вищої освіти. Перший етап Марафону стартує 11 листопада.

16:34 19.10.2022

Зі святом дорогі!

Шановні працівники освіти Шацької громади! Прийміть вітальні слова з нагоди професійного свята. У заклади освіти не потрапляють випадкові люди, а лише ті у кого серце наповнене любов’ю до дітей, хто всю доброту й багатство своєї душі вкладає у своїх вихованців.  Дякуємо вам за мудрість і велике терпіння, за благородну працю та самовідданість, за ваші зусилля і старання, за постійний рух вперед у розвитку свого професіоналізму. Окрема вдячність за те, що у цей нелегкий для України час ви одні з перших стали на підтримку  захисників України, долучилися до волонтерської справи.

15:36 30.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень