A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради Волинської області"

Всеукраїнський диктант національної єдності: чому змінили дату і як відбудеться цього року

                   Традиційно Всеукраїнський диктант національної єдності проводили 9 листопада, втім цього року його писатимуть 27 жовтня. Так сталося через те, що Українська православна церква перейшла на новоюліанський календар. Таким чином, і день вшанування Преподобного Нестора Літописця, а саме в цей день в нашій країні завжди святкують День української писемності та мови, теж змістився.         Цього року ми вже маємо звикати потроху, тому що дуже багато свят змістилося – і це одне із них. Тому Радіодиктант писатимуть раніше, проте це не повинно стати на заваді долучитися до цього флешмобу,

10:28 24.10.2023

Учні продемонструвати художні таланти та перші проби пера

03 жовтня відбувся уже традиційний територіальний етап  Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді  «За нашу свободу», який об’єднав  юних художників та поетів закладів освіти нашої громади.

10:21 09.10.2023

Набори "Школа в коробці" від UNICEF отримали школи Шацької територіальної громади

ЮНІСЕФ продовжує підтримувати заклади освіти по всій Україні. Цього разу заклади загальної середньої освіти Шацької громади отримали 5 спортивних наборів від ЮНІСЕФ Україна. Основною вимогою для отримання закладом наборів було наявність у більше 100 учнів у школі.

14:55 08.09.2023

Набори "Школа в коробці" від UNICEF отримали школи Шацької територіальної громади

ЮНІСЕФ продовжує підтримувати заклади освіти по всій Україні. Цього разу заклади загальної середньої освіти Шацької громади отримали 5 спортивних наборів від ЮНІСЕФ Україна. Основною вимогою для отримання закладом наборів було наявність у більше 100 учнів у школі.

14:55 08.09.2023

В межах проекту цифровізації запустили інтерактивний онлайн-дашборд!

Одним з основних завдань цифрової трансформації є впровадження сучасних цифрових технологій в освітній процес у всіх школах країни.  З метою більш ефективного управління системою освіти, спрощення ведення документообігу закладів загальної середньої освіти використовуються сервіси електронних журналів та щоденників. 26 липня 2023 року відбулася онлайн-зустріч "Впровадження електронних журналів та щоденників у освітній процес", організована Оксаною Киричук, регіональною координаторкою  Програми EGAP у Волинській області. Позитивним є те, що ЗЗСО Шацької громади є лідерами, де всі школи перейшли на електронні класні журнали та електронні щоденники з 1 вересня 2022 року і це можна переглянути на  інформаційно-цифровій панелі «Dashboard» https://bit.ly/osvita_dashboard_journal.  

12:21 03.08.2023

Пройдіть сертифікацію та отримайте винагороду!

Запрошуємо учителів української мови і літератури та математики, які викладають у 5-6 класах за програмою Державного стандарту НУШ пройти сертифікацію у 2023 році. Участь у сертифікації є виключно добровільною.

12:19 01.08.2023

Знайомимося далі з творами переможців конкурсу: Орест Галенза "Світлий образ моєї бабусі"

 Я багато часу проводжу за комп’ютером, хочу пов’язати свою професію з програмуванням. Тому часто бачу, як внуки роблять своїх бабусь блогерами, показують їх в різних ситуаціях. Цікаво, щоб сказала про це моя бабуся? А може, і вона була б не проти. Гадаю, що у нас були б незвичайні сюжети. Та на жаль, її вже немає. Мені було всього неповних 4 роки, коли її не стало. Світлий образ бабусі все частіше зринає у пам’яті й ніжним теплом гріє мою душу. Тому дуже хочеться написати про неї, щоб у далеких засвітах вона знала, що пам’ять про її життя жива.

12:44 05.07.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень