A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради Волинської області"

Про що говорили вчителі-словесники на Освітньому Хабі?

Дата: 05.03.2024 15:14
Кількість переглядів: 315

 Продовжуються зустрічі педагогів закладів Шацької селищної ради в рамках Освітнього Хабу. 5 березня  ділилися своїми напрацюваннями, досвідом вчителі мовно-літературної освітньої галузі.

          Базилюк Юлія  Іванівна, вчитель української мови та літератури Пульмівського ліцею, розповіла про ефективні методи та прийоми практичного застосування на уроках. Поділилася своїм досвідом використання методу проєктів на уроках української мови та літератури, зокрема при вивченні літератури рідного краю.

          Дударчук Світлана Степанівна, вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури ОЗ «Шацький ліцей», презентувала використання ігор та ІКТ на уроках мовно-літературної освітньої галузі. Педагогиня виокремила ті форми й методи, які, на її думку, найбільше подобаються учням, розвивають інтерес до пізнання та здобуття нових знань.

           Остапук Олена Демянівна, вчитель української мови та літератури Ростанського ліцею, поділилася власним досвідом, майстерністю, поетичним доробком. Вірші, написані Оленою Демянівною про рідне село, рідний край, пронизані безмежною любовю, використовуються як виховний так і дидактичний матеріал на уроках.

           Омельчук Тетяна Адамівна, вчитель зарубіжної літератури та німецької мови Ростанського ліцею, висвітлила практичну сторону застосування інтерактивних ігор на уроках зарубіжної літератури та німецької мови. Подання матеріалу свідчить про те, що Тетяна Адамівна досконало володіє сучасними  методами викладання та вміло організовує  свою роботу.

          Занюк Оксана Михайлівна, вчитель української мови та літератури Пульмівського ліцею, поділилася зі своїми колегами досвідом успішного проходження сертифікації, яка у 2023 році для вчителів української мови та літератури НУШ відбувалася вперше. Оксана Михайлівна звернула увагу на ті моменти, які, на її думку, можуть викликати труднощі та налаштувала на позитивний результат  та набутий досвід.

       Учасники зустрічі обмінювалися думками, враженнями і обговорювали робочі моменти, які часто виникають в освітньому процесі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень