Хліб - найбільший скарб
«Хліб – найбільший скарб»… Під такою назвою відбувся територіальний етап родинного конкурсу-виставки.
Учні та вихованці 7 закладів освіти представили свої роботи на конкурс
за такими номінаціями: українська паляниця; хліб загального вжитку; хліб спеціального призначення: лікувально-профілактичний; хліб до різдвяно-новорічних свят; український вишитий рушник. Найбільше експонатів було заявлено в номінації «Українська паляниця».
За підсумками визнано переможцями:
У номінації «Українська паляниця»:
І місце – Уляну Ціпошук, ученицю Пульмівського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Лідія Кот);
Андрія Омельчука, Костянтина Омельчука, учнів Ростанського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Тетяна Омельчук);
ІІ місце – Анастасію Юрчук, ученицю Піщанського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Ольга Бакун);
ІІІ місце – Суламіту Саган, ученицю Пульмівського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Лідія Кот);
Олександру Сівак, ученицю Смоляро-Світязької філії ОЗ «Світязький ліцей» Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Катерина Бойко).
У номінації «Хліб загального вжитку»:
І місце – Марію Веремчук, ученицю Грабівської філії ОЗ «Світязький ліцей» Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Анастасія Веремчук);
ІІ місце – Андрія Омельчука, Костянтина Омельчука, учнів Ростанського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Тетяна Омельчук);
У номінації «Хліб до різдвяно-новорічних свят»:
І місце – Вікторію Стаднік, ученицю Ростанського ліцею Шацької селищної ради Волинської області (керівник – Тамара Забродоцька);
У номінації «Український вишитий рушник»:
І місце - Діану Бондар, ученицю Піщанського ліцею Шацької селищної ради Волинської області ( керівник – Ольга Бакун);
Вікторію Редько, вихованку Шацького будинку дитячої та юнацької творчості (керівник - Світлана Скірак).
Найкращі експонати були відібрані для участі в обласному етапі підсумків якого чекаємо з нетерпінням.
Вироби, які залишилися, передані працівникам Територіального центру соціального захисту населення, щоб ними посмакували їх підопічні.